Blogg

Løsninger for elektronisk handel (e-handel)

Løsninger for elektronisk handel (e-handel)

Nordisk elektronisk handel, eller e-handel, nådde nesten 22 milliarder euro i 2016 og anslås å nå over 4 billioner dollar på global basis innen 2020. For å unngå å henge etter må bedriften din ha en e-handelsløsning som knytter seg opp mot kundenes kjøpspreferanser på nett. Men med så mange ulike alternativer tilgjengelig, hvordan velger du den e-handelsløsningen som passer best for deg?

 

Hva du må ha i bakhodet

Før du tar en forretningsbeslutning på valg av løsning, må du ta flere ting i betraktning:

  • Kompatibilitet med eksisterende infrastruktur – Det kan være at det beste alternativet for deg vil være å forkaste det du har og utvikle noe nytt. Det å finne en løsning som helt smertefri integreres vil redusere kostnadene og øke fleksibiliteten rundt digital markedsføring.
  • Skalerbarhet – Du ønsker kanskje ikke å betale for funksjoner som du ikke kommer til å bruke i starten, men du trenger samtidig en løsning som kan holde tritt med de økende behovene som kommer etter hvert som bedriften din vokser.
  • Søkemotoroptimalisering (SEO)- Ikke alle e-handelsløsninger er søkemotorvennlige. For å sikre at din tilstedeværelse blir kjent for potensielle kunder er det viktig å finne en løsning som muliggjør optimalisering av innholdet ditt for høy rangering i søkemotorer.
  • Kundeopplevelse – Det er forbrukeren som er drivkraften i den digitale verden. Hvis nettsiden din ikke driftes på en rask server eller er tilgjengelig på den digitale enheten kunden foretrekker, vil han eller hun gå til noen andre. Løsningen du velger må være rask og responsiv.

 

Tilgjengelige e-handelsløsninger 

Programvare for e-handel har utviklet seg fra enkle handlekurver til fullverdige innholdshåndteringssystem. Prissettingen varierer fra gratis-løsninger med åpen kildekode til månedlige avgifter og engangsavgifter. Her er noen av dine mange alternativer:

  • Magento – Magento er en av de første e-handelsløsningene på bedriftsnivå som ikke opererte med en tilsvarende prislapp. Dette er i dag den tredje mest populære e-handelsløsningen i verden. For små bedrifter finnes det en gratisløsning med åpen kildekode, mens det for mellomstore bedrifter er et månedlig gebyralternativ som gir flere tjenester og kundestøtte. Nettsiden din blir driftet fra deres servere. Funksjoner inkluderer en-sides utsjekk, SEO-støtte, SSL for sikkerhet, analyse og rapporteringsverktøy, administrasjon av nyhetsbrev og mye mer.
  • Shopify – Shopify er den største e-handelsløsningen i verden som ikke er basert på WordPress, og mot en månedsavgift blir nettsiden din driftet fra deres servere. Shopify tilbyr en rekke funksjoner, som inkluderer et brukervennlig grensesnitt for produktadministrasjon, søkemotoroptimalisering, ordresporing, forsendelsestjenester og redigerbare gratismaler.
  • WooCommerce – WooCommerce har gratis åpen kildekode og er basert på WordPress. Den har også den største markedsandelen sammenliknet med en hvilken som helst annen global e-handelsplattform. Den er gratis, modulær, har mange plug-ins for å legge til funksjonalitet etter behov (både gratis og mot betaling), innebygd blogging, tusenvis av temaer og kan skreddersys. Siden de fleste selskap som tilbyr hosting støtter WordPress, er du ikke bundet til en bestemt e-handel drifts-plattform.
  • no – Mystore er Skandinavias største e-handelsleverandør og er en viktig nettbutikkaktør. Nettsiden din blir driftet fra deres servere, og den er skalerbar for små og store bedrifter. Den er også integrert med Klarna Checkout for komplette utsjekkings- og betalingsløsninger. Etter oppstartsgebyret er det ingen ekstra månedlige kostnader annet enn en liten transaksjonsavgift per ordre. Det vakre ved kombinasjonen av Mystore og Klarna er at den er brukervennlig og enkel, noe som betyr høyere konverteringsrater fra besøkende.
  • Bring – Bring har spesialisert seg på skandinaviske leveranser av alt fra post til hentepunkter og hjemlevering. De gjør også leveranser til Europa, inkludert håndtering av tollklarering. Med Mybring kan du sende og spore ordrer, sjekke priser, se rapporter og mye mer på samme sted.

 

En webdesigner/utvikler som kan e-handel

Det å velge en passende e-handelsløsning kan være overveldende, men du kan få hjelp til dette ved å henvende deg til ekspertene i Rising Bear. For mer informasjon, kontakt oss via kontaktskjemaet, på telefon +47 410 88 800 eller på e-post post@risingbear.no.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.