SEO OSLO

Digital markedsføring i alle kanaler

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om god synlighet i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo. Ved riktig utførelse, vil en slik optimalisering kunne sikre deg gode resultater, flere kunder og et enormt fortrinn overfor dine konkurrenter. Dette er ikke noe som er forbeholdt kun store bedrifter eller som krever ansettelse av en intern SEO-ekspert, men det er samtidig et felt som forutsetter spesifikk kompetanse og gode SEO-kunnskaper. Det er her SEO-byråer som Rising Bear kommer inn, og for å vise hvordan vi jobber vil vi bruke søkeordet «SEO Oslo» for å eksemplifisere prosessen.

Søkeord “SEO Oslo”


Søkeord “SEO Oslo”

Søkeord “SEO Oslo”


Nettsiden til Rising Bear har allerede gått gjennom første skritt i SEO-prosessen, som innebærer optimalisering gjennom blant annet indeksering og forbedret kodekvalitet. Som et neste skritt ble både vår nettside og konkurrenters nettsider analysert for å finne de beste søkeordene for høyest rangering. Resultatene viste at for å få et fortrinn og for å vekke potensielle kunders interesse, er det behov for en tekst med fokusordet «SEO Oslo» og litt over 30 tilhørende søkeord. Ved å sikre tilstrekkelig nøkkelordstetthet i en tekst som den du leser nå, vil det føre til at vi vil være mer synlig på Google, Bing og Yahoo når potensielle kunder søker etter nettopp SEO-byrå i Oslo.

Vår tretrinnsprosess


Vår tretrinnsprosess

Vår tretrinnsprosess


Trinn 1
Sideoptimalisering
Vi sørger for at nettsiden din blir gjennomsøkt og indeksert riktig, i tillegg til optimalisering av HTML-koder, metadata og URL-strukturen.
Trinn 2
Søkeord og innhold
Analysering av søkeord og innhold er en stor og strukturert prosess hvor vi finner og innbaker de søkeordene som vil sikre nettsiden din høyeste rangering.
Trinn 3
Lenkekbygging
For enda høyere rangering sikrer vi at andre autorative nettsider lenker til din nettside.
Dette vil bringe henvisningstrafikk til siden, i tillegg til å bygge merkevaren din.

Bli mer synlig på Google og i andre søkemotorer


Bli mer synlig på Google og i andre søkemotorer

Bli mer synlig på Google og i andre søkemotorer


Med god teknisk søkemotoroptimalisering (SEO) har vi bidratt til å øke salget til våre kunder, både små og store bedrifter i hele Norge. Gjennom å bruke eksemplet «SEO Oslo» har vi vist hvordan vi vil bruke SEO for å sikre god synlighet og et konkurransefortrinn ovenfor dine konkurrenter. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om veien videre. Vi hjelper deg også med blant annet strategi og digital markedsføring, Google Analytics, annonsering på sosiale medier og Google Ads, videoannonser, utvikle/lage hjemmeside, APPs og hostingtjenester. Ta kontakt for mer informasjon om de ulike tjenestene og les mer i vår blogg for tips.

Ofte stilte spørsmål


Er organisk søk det samme som teknisk søkemotoroptimalisering?

Teknisk søkemotoroptimalisering (SEO) betegnes ofte som organisk søk, som rett og slett innebærer at disse ikke er betalt for eller sponset. Ved å optimalisere nettsiden til din bedrift er du sikret en naturlig og langt mer effektiv måte å nå potensielle kunders førsteside i søkemotorer. Mer synlig, mer trafikk = gode resultater. La oss hjelpe deg med det organiske søkeresultatet i dag!

Hva er lokal SEO?

Teknisk SEO handler ikke kun om å få besøkende til en nettside. Lokal SEO er for eksempel en god måte å øke salget i nærområdet. Dette er en form for lokal markedsføring som vil gjøre din bedrift synlig for potensielle kunder der bedriften holder til. En slik er derfor utmerket om du ønsker kunder inn i bedriftens lokale, og kan sikre deg et fortrinn i konkurransen med de store bedriftene.

Hvorfor burde jeg velge Rising Bear for søkemotoroptimalisering av nettsiden?

Rising Bear er et SEO-byrå med bred ekspertise innen søkemotoroptimalisering. Med oss på laget vil du nå flere potensielle kunder ettersom vi vil øke synligheten til bedriften din. Vi kan vise til høy ranking ved søk på Google for alle våre kunder, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal havne på førstesiden på nettopp Google. Det vil si, vårt mål er at din nettsides ranking skal være langt over konkurrentenes nettsider. Ikke vent, velg oss som ditt SEO-byrå i dag!

Hvilke andre tjenester tilbyr Rising Bear?

Benytter du deg av oss fremfor andre SEO-byråer er du sikret kompetanse som strekker seg vel utover søkemotoroptimalisering. Vi har erfaring innen digital marketing, webdesign, tekstbaserte tjenester, annonsering og visuelt uttrykk. Finn ut mer om tjenestene vi tilbyr ved å utforske nettsiden vår.

I am not Norwegian but I am in need of SEO experts and marketing assistance. Can you help?

It is not a necessity for you to live in Oslo, Norway or a Scandinavian country. Our team is international, meaning that English will not be a barrier for you to seek SEO services from us. If your business is targeting English markets, we will also ensure that keywords are in English. Contact us today for a call or a meetup.