Blogg

Markedsføringsbyrå: Hvordan beholde og tiltrekke kunder

Markedsføringsbyrå

Er du ikke helt tilfreds med kundebasen til bedriften? Har du problemer med å holde på kunder? Det kan være du står ovenfor noen svært vanlige utfordringer, slik som økt konkurranse fra konkurrenter og det faktum at potensielle kunder kanskje ikke engang er klar over de løsningene bedriften din tilbyr. Heldigvis er det absolutt noe du kan gjøre for å overkomme disse problemene.

Å konsultere et digitalt markedsføringsbyrå, også kalt markedsføringsfirma eller markedsføringsselskap, kan være nettopp det du trenger. Det estimeres at nær en tredjedel av 1.3 milliarder dollar brukt på global markedsføring verden om har gått til digital markedsføring. Nå mer enn noen gang er det helt essensielt at du satser på den digitale markedsplassen – og husk at dine konkurrenter garantert gjør det samme.

Hva kan et markedsføringsbyrå tilby?

Gode digitale markedsføringsbyråer tilbyr verdifull rådgivning og hjelper bedriften din med merkevarebyggingen. Gjennom omfattende undersøkelser vil et slikt byrå utvikle passende strategier for å markedsføre dine produkter og tjenester. Gjennom en rekke ulike tjenester vil et fullservicebyrå innen digital markedsføring oppnå det aller beste resultat for nettopp din bedrift. Slike tjenester inkluderer:

  • SEO – Søkemotoroptimalisering tar i bruk konkurrentanalyse, tilbakekoblinger (back-linking), innhold, søkeord og mer for å sikre at din bedrift blir enklere å finne for potensielle kunder.
  • Sosiale medier og annonsering – Det kreves en nøye gjennomtenkt strategi for å utvikle og bruke Facebook-annonser, Google Ads og andre nettbaserte kanaler for organisk trafikk til nettsiden. Unngå vanlige feil ved å ansette noen som har erfaring med å designe og utvikle strategier for sosiale medier (inkludert bruk av video) som tiltrekker og konverterer trafikk.
  • Nettsideutvikling og vedlikehold – Nettsiden din er et viktig verktøy for å sikre en online tilstedeværelse. En godt designet nettside vil ikke bare tiltrekke kunder, men den vil forbedre kundeopplevelsen. En nettside som kombinerer brukervennlighet med relevant innhold vil også engasjere kunder, og kan dermed øke merkevarekjennskap og sikre lojalitet.
  • Mobilstrategier – Med over 3 milliarder smarttelefoner i verden i dag, er dette et satsningsområde du ikke kan overse. Ved hjelp av blant annet apper som muliggjør direkte samhandling mellom bedriften din og potensielle og eksisterende kunder, har du en unik mulighet til å spre budskapet ditt og markedsføre bedriften hvor og når som helst.
  • Innhold – E-bøker, e-poster, artikler, pressemeldinger og bloggposter er en viktig del av markedsføringsstrategier. Autoritativt innhold lar kundene vite at du er en ekspert på området og er også en viktig del av SEO. Du kjenner nok best til alle aspekter av produktet eller tjenesten din, men det kan bli en utfordring dersom du ikke har erfaring med å skrive eller kapasitet til å utvikle innhold. Et markedsføringsbyrå kan tilby innhold av høy kvalitet, slik at du kan fokusere på selve bedriften.

Rising Bear er markedsføringsbyrået som utgjør en forskjell

Det finnes ikke pakkeløsninger som vil kunne dekke alle dine behov og sikre alle ønskelige resultater. Det du trenger er et markedsføringsbyrå som jobber tett med deg og dine ansatte for å identifisere spesifikke behov. Deretter kan løsninger som passer best for din bedrift utvikles.

Rising Bear er et fullservicebyrå (inkludert SEO-byrå) som også er spesialist på å hjelpe bedrifter med å utvikle rimelige og effektive markedsføringsplaner. Vi er et lite nok markedsføringsbyrå til å yte personlig service, men stort nok til å sikre gode resultater. Målsettingen er selvsagt at bedriften skal prestere enda bedre på det digitale markedet.

Vi er stolte av våre tjenester innen digital markedsføring, og er sikre på at vi vil kunne tilby nettopp de løsningene som vil dekke dine behov (og mye mer). For mer informasjon om hvordan du kommer i gang med å vokse og holde på kundebasen, ta kontakt med oss i dag. Du kan også lese mer om tjenestene våre her på nettsiden.

Ofte stilte spørsmål


Hva er digital markedsføring?

Helt enkelt forklart er digital markedsføring en online synliggjøring av din bedrift eller produkter/tjenester. Det kan for eksempel være på sosiale medier, i søkemotorer eller i apper. Målet vil i de fleste tilfeller være økt salg på nettet.

Hva er Rising Bear?

Rising Bear er et lite, men effektivt, markedsføringsbyrå med base på Østlandet. Vi består av 10 ildsjeler som aktivt jobber for å fremme nettopp din bedrift og din merkevare. For oss står kunden alltid i sentrum, og vi anser en kundes suksess som vår suksess. Vi tilbyr kvalitetssikrede tjenenester til svært konkurransedyktige priser.

Hva slags tjenester kan Rising Bear tilby?

Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Vi har blant annet mulighet til å bistå med webdesign og nettsideutvikling, søkemotoroptimalisering, logo og visuelt uttrykk, markedsføring og tekstbaserte tjenester. Skulle du være usikker på nøyaktig hva din bedrift har behov for, kan vi selvsagt guide deg. Du finner også mer informasjon her på nettsiden vår.

Hva koster tjenestene deres?

Prisnivået vil blant annet være avhengig av hvor omfattende behovet vil være, hvilke ulike tjenester det vil være behov for, hva slags ressurser du/bedriften din allerede har tilgjengelig og varighet. Det er derfor vanskelig å gi et prisoverslag uten å vite mer om dine ønsker og nåværende situasjon. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale, så finner vi ut av det sammen.

Hvordan kommer jeg i kontakt med dere?

Du kan nå oss på tre ulike måter. På ukedager kan du ringe oss på telefon 410 88 800 (mellom klokken 09:00 – 17:00). Du kan også sende en e-post til post@risingbear.no, så tar vi direkte kontakt med deg. Kontaktskjemaet på nettsiden vår kan også benyttes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.