Blogg

Hvorfor reklame på Facebook virker

Hvorfor reklame på Facebook virker

Er du fortsatt blant dem som er skeptiske til Facebook og tenker at det sosiale medie-maset blåser over om ikke så lenge? Tenk igjen. Facebook har kommet for å bli og har blitt en av de aller mest effektive markedsførings-kanalene vi har. Hvis du fortsatt ikke har begynt å utforske de fantastiske mulighetene som ligger i Facebook bør du lese dette:

Billig og effektivt

Facebook nærmer seg to milliarder månedlige brukere, noe som gjør Facebook til den desidert største sosiale mediekanalen. I forhold til hvor mange potensielle kunder du kan nå ut til med dine budskapet, ligger kostnadene milevis under de du finner i andre digitale flater.

Målretting

Å bomme med budskap eller målgrupper i digital markedsføring er en dødssynd. Målretting har derfor blitt viktig i all slags markedsføring når vi skriver 2017. Og ingen kommer i nærheten av Facebook i forhold til nettopp dette. Facebook har det rikeste utvalget av målrettingsmuligheter av alle annonseringskanalene vi har i dag. Dette er fordi Facebook vet mye om sine brukere. Mange fyller Facebookprofilen sin med detaljert informasjon om seg selv, samtidig som de liker og deler sine interesser med sine venner.

Visuelle muligheter

Det er som med Facebook som i andre kanaler: Både budskap, innhold og det visuelle må stemme. Og det visuelle er viktig også i facebook. Og sjelden stemmer uttrykket «et bilde kan si mer enn tusen ord» bedre for de som daglig jobber med markedsføring på Facebook.

Måling

Facebooks muligheter for å måle aktivitetene dine er nærmest ubegrensete. Om budskapet ditt ikke virker, engasjementet uteblir eller om ting ikke blir som planlagt, kan du justere. Igjen og igjen – helt til ting fungerer som det skal.

Facebook er en overlegen annonsekanal – dersom den blir brukt riktig. Du har muligheter til å nå millioner av mennesker til en svært billig penge. Samtidig er det lett å drukne i tusenvis av budskap hver eneste dag.

Derfor er det viktig at du benytter noen som faktisk vet alle stegene for å drive effektiv markedsføring på Facebook. I Rising Bear har vi lang erfaring med å hjelpe kundene våre på Facebook. Fra å skrive strategier, til å drive taktisk markedsføring og til å bygge fanbaser. Ta kontakt med oss i dag på 47 410 88 800, eller post@risingbear.no. for å høre mer.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.