Grafisk design– La et grafisk designbyrå vise veien

Digital markedsføring i alle kanaler

Selv om det kanskje virker som et nymotens fenomen, er ikke grafisk design noe nytt. Allerede fra midten av 1920-tallet innså mange viktigheten av fagområdet for å sikre en estetisk utforming, et profesjonelt uttrykk og en mer effektiv og målrettet kommunikasjon med forbrukere.

Hva grafisk design innebærer


Hva grafisk design innebærer

Hva grafisk design innebærer


Måten selskapet uttrykker seg på vil påvirke hvordan det og tilknyttede tjenester og produkter oppfattes av målgruppen. Dette omfatter alt fra visuell kommunikasjon og form til skrift, tekst, markedsføring, verktøy og webteknologi. Noen nøkkelord er blant annet:
Estetikk
Estetikk
Brukervennlighet
Brukervennlighet
Funksjonalitet
Funksjonalitet
Struktur
Struktur
Lesbarhet
Lesbarhet
Budskap
Budskap

Rising Bear bistår deg med det visuelle uttrykket


Rising Bear bistår deg med det visuelle uttrykket

Rising Bear bistår deg med det visuelle uttrykket


Det visuelle uttrykket er viktig både for selskapets identitet og formidlingsevne. Gjennom et grafisk designbyrå som Rising Bear, vil du få bistand til å sikre et grafisk uttrykk som formidler selskapets budskap og verdier. Vi hjelper deg med alt fra logo til videoannonser, webdesign, strategi og markedsføring. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale, slik at vi kan se hvordan vi best kan bistå.

Rising Bear hjelper oss med alt fra nettsider til annonsering. Vi har opplevd økt tilstrømming av nye kunder som et resultat av arbeidet som ble levert. Vi anbefaler Rising Bear!

Erik J. Tvedt

Asker Expressen AS

Rising Bear leverte raskt, presist og i henhold til brief. Vi var veldig fornøyd med resultatet og ikke minst responstiden på ønskede endringer gjennom prosjektets gang.

Thomas Norman

Shotrun AS

Alltid god kommunikasjon, rask leveranse og flinke til å lage en helhetlig profil for oss! Terningkast 6.

Mari T.Jansen

Nordic retail Groug AS

Ofte stilte spørsmål


Hva er et grafisk designbyrå?

Et grafisk designbyrå bistår selskap med å formidle sitt visuelle uttrykk (derav budskap) til sine målgrupper gjennom bilder og tekst. Hensikten med denne visuelle kommunikasjonen er å informere, inspirere og/eller fenge målgruppen. Ulike eksempler på grafisk design inkluderer reklameplakater, nettsider, bøker og blader, annonser og logoer.

Hvorfor skal jeg velge Rising Bear?

Rising Bear er et fullservicebyrå som også er spesialist på å hjelpe bedrifter med å utvikle det mest effektive og passende grafiske uttrykket. Vi er et lite nok grafisk designbyrå til å yte personlig service, men stort nok til å sikre gode resultater. Du vil ikke bare finne tjenester rettet spesifikt mot grafisk design hos oss, men også flere tilknyttede tjenester som til sammen vil forme en helhetlig pakke.

Hva om vi ikke vet hva slags visuelt uttrykk vi er ute etter?

Dersom det er usikkerhet rundt det visuelle uttrykket, er det ingenting i veien for å ta kontakt med oss. Gjennom samtaler kan vi sammen komme fram til hva det er selskapet ønsker å formidle, og som grafisk designbyrå tar vi på oss ansvaret med å sikre en rød tråd mellom det visuelle og selve budskapet.