Blogg

Det kommer en ny tid etter coronakrisen

Det kommer en ny tid etter coronakrisen

Vi er i dag midt i en pandemi som verden ikke har sett maken til på over hundre år. Det er ikke bare kaotisk innen helsevesenet, men også i næringslivet. Permitteringer, sviktende omsetning og en påtvungen nettbasert arbeidshverdag er bare noen av mange utfordringer som nå møter norske bedrifter. Med en rekke usikkerhetsmomenter og en manglende tidsramme for når situasjonen vil normaliseres, kan fremtiden virke dyster.

Tiden for handling er nå

For mange er det vanskelig å se lys i enden av tunnelen når alt per dags dato kan virke håpløst. Dette er noe vi i Rising Bear har stor forståelse for. Er det samtidig én ting som er sikkert, så er det at bedre tider kommer. Derfor kan det være viktig for bedrifter å iverksette tiltak allerede nå. Det er stor sannsynlighet for at mange tjenester vil være mer kostbare i tiden fremover. Er du klar for handling?

Fordelene med å iverksette tiltak allerede nå

  • Konsekvenser minimaliseres: Som dagens situasjon har vist, er det helt essensielt at bedrifter sikrer seg mot konsekvensene av fremtidig lockdown. Din bedrift bør derfor vurdere en digital satsing ved siden av tradisjonell drift.
  • Økonomisk gevinst: Ved å iverksette tiltak allerede nå, vil du kunne sikre at bedriften kommer seg helskinnet igjennom utfordringene ved sviktende omsetning.
  • Større markedsandel: Konkurransesituasjonen kan endre seg. Dette kan åpne et langt større marked for din bedrift, og det er viktig å være forberedt på dette.
  • Konkurransefortrinn: Få forspranget nå.

Hva din bedrift kan gjøre allerede nå

Det finnes utallige tiltak bedriften din kan jobbe med for å være forberedt til landet åpner opp igjen. Her er noen eksempler:

  • Nye nettsider: Skal du lykkes med digital markedsføring er du helt avhengig av å ha gode systemer som fanger opp og konverterer trafikken. En ny nettside kan være nøkkelen.
  • Omprofilering: Roligere tider er ypperlige for en vurdering av bedriftens profilering/branding.
  • Søkemotoroptimalisering (SEO): Søkemotoroptimalisering er en effektiv måte å drive organisk trafikk inn til nettstedet ditt på. Nå som alle befinner seg på nett mesteparten av dagen, hvorfor ikke nå flere kunder der?
  • Revidere markedsstrategien: Tidene har endret seg, og eksisterende strategier er kanskje ikke lenger optimale for bedriften din?
  • Forberede betalte aktiviteter på Google Ads og Facebook Ads: Begge mediene tilbyr fantastiske verktøy for annonsering og har utallige muligheter for sporing og re-targeting. Planlegg kampanjer allerede nå i påvent av at landet åpner opp igjen.

Hvordan Rising Bear kan bistå din bedrift

Rising Bear er allerede godt rigget for digital ledelse over landegrenser, og er derfor lite berørt av dagens situasjon. Vi opererer med andre ord helt som normalt, uten forsinkelser eller endret servicetilbud. Hos oss finner du en rekke tjenester som vil kunne gagne din bedrift, blant annet utvikling av nettbutikk/nettsider, søkemotoroptimalisering, branding/re-profilering, strategiutvikling og annonsering.

Møt morgendagen nå

Ettersom mange bedrifter i dag befinner seg i en vanskelig situasjon med sviktende omsetning, ønsker vi i Rising Bear å bidra til økt omsetning. Vi vil derfor i løpet av lockdown-perioden tilby nye og eksisterende kunder ekstra gode priser. Ring oss i dag på telefon 410 88 800 eller send en e-post til post@risingbear.no for mer informasjon.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.