Blogg

Viktigheten av å samarbeide smart og effektivt med reklamebyrå som Rising Bear

Viktigheten av å samarbeide smart og effektivt med reklamebyrå som Rising Bear

Reklamebyråets rolle er merkevarebygging, å bringe bedrifter nærmere sine kunder og publikum, samt å bidra til økt salg. Suksessen er avhengig av et godt forhold mellom reklamebyrå og klient. Hvordan samarbeider du som klient effektivt med et reklamebyrå som Rising Bear for å sikre at dine annonsekampanjer lykkes?


Hva du som kunde burde gjøre

Kommunikasjon er kritisk for å utvikle et godt forhold til reklamebyrået. Du må være involvert hele veien og gi beskjed på en konstruktiv måte dersom forventninger ikke blir møtt. Svar alltid raskt på e-post og telefonsamtaler fra reklamebyrået.

Du må jobbe tett sammen med reklamebyrået for å sette klare mål for hvert trinn i kampanjen. Samarbeid tett for å sette et budsjett for hvert ledd i kampanjen samt det totale markedsføringsbudsjettet. For å sikre at dere er på rett spor, bør du og reklamebyrået fastsette tidslinjer for hvert ledd fram mot kampanjens lansering. Det bør også være en tydelig beslutningsprosess på plass. Du burde anse reklamebyrået som en partner i stedet for bare en leverandør.


Hva Rising Bear leverer

Rising Bear innehar den kompetansen innen design, digital markedsføring og teknologisk utvikling som trengs for å lykkes på dagens markeder, i tillegg til å holde seg oppdatert på de nyeste teknologiske endringene i alt fra digitale til sosiale medier. En reklamekampanje gjennom Rising Bear koster mindre enn du tror.

Når du jobber med Rising Bear samarbeider du med kvalifiserte profesjonelle som vil kommunisere tett med deg for å unngå misforståelser, som er langt bedre enn å ha en prosjektleder uten ferdigheter eller kunnskap om hva du trenger. For å effektivisere arbeidsflyten og forenkle planleggingen bruker Rising Bear prosjektstyringsløsningen ProofHub. ProofHub kan tilpasses, og har samarbeidsverktøy og e-postintegrasjon for å sikre tydelig kommunikasjon hele veien. Sanntidsrapportering og analysering gjør det mulig for deg og reklamebyrået å holde styr på utviklingen og justere underveis etter behov.

Et annet kommunikasjonsverktøy som brukes av Rising Bear er LightShot – den raskeste måten å ta skreddersydde skjermbilder på. LightShot har et brukervennlig grensesnitt, kraftige editorer og har innebygd deling av skjermbilder via internett som gjør det hele svært effektivt. Dette gjør at du enkelt kan følge og godkjenne utviklingsstadiene ettersom du uanstrengt kan overvåke arbeidet som pågår.

Rising Bear baserer sitt arbeid på god og åpen kommunikasjon som bygger tillitt og et effektivt samarbeid.

 

En webdesigner/utvikler som samarbeider effektivt med deg

I dag er digital annonsering svært skreddersydd. Den krever kontinuerlig sanntidstesting, optimalisering og analysering. Vær smart og unngå å gjenta andres feil ved å engasjere noen som har erfaring med å designe og utvikle reklamestrategier som både tiltrekker og konverterer trafikk.

For mer informasjon, kontakt Rising Bear i dag. Du kan nå oss via kontaktskjemaet, på telefon +47 410 88 800 eller på e-post post@risingbear.no.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.